5 Haziran 2011

Marmaris Motosiklet Festivali 23-24-25-26 Haziran 2011

Bu yıl beşincisi düzenlenecek olan Marmaris Motosiklet Festivali 23-24-25-26 Haziran 2011 tarihleri arasında yapılacaktır. Bu yıl ki festivalimizin Marmaris Motosikletçileri Kulübü Derneği, Marmaris Belediyesi, Marmaris Ticaret Odası ve Marmaris Kaymakamlığının da desteğiyle Günnücek Orman Kampı ve yat limanında düzenlenecektir. Günnücek Orman Kampında motosikletçilerimiz için çadırlı konaklama,katılımcı firmalar için stant, konser ve eğlenceler için festival alanı yapılacaktır.
Geçen yıllarda olduğu gibi bu yılda festivalimiz uluslararası boyutta olacaktır. İtalya,Yunanistan,Rusya,Almanya,Kazakistan ve daha birçok ülkeden katılımcılar olacaktır.Tüm motosikletçilerin Marmaris’e girdikleri andan itibaren festival sonuna kadar Marmaris Rıders’ın misafiri olması ve misafir motosikletçi arkadaşlarımızın Günnücek Orman Kampında çadırla konaklama imkanına sahip olacaktır.

Etkinliğin organizasyonunu yürütmekte olan kulüp yöneticileri aracılığı ile motor sporları dünyası için önemli sayılan bu uluslar arası etkinliğe katılımınızı bekler ve Marmariste sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyarız.

Festival alanında oluşturacağımız standlarda yer almak isterseniz yerlerimiz sınırlı sayıda olduğu için rezervasyon yapmak isteminizde yetkili organizasyon ve kulüp başkanımız ile görüşmenizi bekleriz.

Saygılarımızla…

Marmaris Rıders Motorsikletçileri Kulübü
0532 266 72 01


FESTİVAL PROGRAMI
23 Haziran Perşembe
Festivale katılacak motosikletçilerin, festival süresince motosikletçilere info verecek olan Günnücek orman kampının girişine kurulacak karşılama standında karşılanması ,dondurma, bira,su ikramı ve kayıtlarının yapılması, t-shirt ve özel festival şapkalarının verilmesi,dört gece festival mekanlarında içecekleri ilk içkilerinin ücretsiz fişleri, otel veya çadır alanına kadar Marmaris riders üyelerince verilecek escort hizmeti. Saat 21:00-24:00 arasında TAYLAN konseri ve dj show,
Saat 24:00-04:00 arasında Joy Club’ta moto party ve joy club dansçıları,


24 Haziran Cuma
1-Festival’in ilk günü girişteki karşılama hizmetinin devamı,
2-Gündüz denize girmek,güneşlenmek isteyen arkadaşlarımıza festival alanındaki pilajımızdan faydalanabilirler,
3-Marmaris çevresine motosikletlerle toplu sürüş turları,
4-Saat 21:00-24:00 arasında PİJAMA rock grubu konseri,
5-Dans grupları showları aralarda dj show,
6-Saat 24:00-04:00 arasında crazy daisy club’ta moto party show ve crazy daisy dansçıları


25 Haziran Cumartesi
1-Gündüz yine tüm motosikletçi arkadaşlarımız özgür, isteyen arkadaşlarımız festival alanındaki pilajımızdan faydalanabilirler,
2-Gün içinde yine motorcu arkadaşlarımız Marmaris civarına düzenlenecek Bozburun,Selimiye,Orhaniye, Datça,Amazon, Cleopatra adası toplu sürüş turlarına katılabilirler,
3-Akşam üstü saat 18:00’de Atatürk heykeli önünde toplanış çelenk konulması saygı duruşu ve motosikletlerle Marmaris toplu sürüş turu, sonrası hep birlikte festival alanına intikal,
4-Saat 21:00-24:00 arasında PİJAMA rock grubunun konseri ve DJ Müjdat,
5-Saat 24:00-04:00 arasında Green House disco night club moto party, maskeli kıyafet balosu tüm motorcu arkadaşlarımızın bu geceye özel kıyafet getirmesi rica olunur. Yapılacak olan yarışmada, en güzel 3 kıyafete sürpriz hediyeler verilecektir.


26 Haziran Pazar
1-Gündüz hergün olduğu gibi motor tur ve çevre gezilerimiz devam etmektedir,
2-Akşam saat 21:00-24:00 arasında YİĞİT konseri ve dans showları ile devam edecektir,
3-Saat 24:00-04:00 arasında kapanış gecesi olarak Back Street club ‘tır. Bir yandan eğlenirken diğer yandan dostlarla vedalaşma partisi gibi bir party olacaktır. Bu festivale katılacak tüm motorcu arkadaşlarımıza şimdiden çok keyifli, unutamayacakları güzel bir 4 gün diliyoruz.



MARMARİS RİDERS MOTOSİKLET FESTİVALİ TERTİP KOMİTESİ

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder